Gott Nytt År!

Nu är det nyårsafton och alla är här. Får äntligen träffa Love, han är helt underbar!
Nu går ett fantastiskt 2009 mot sitt slut...
Ett 2009 som bla innehöll, SM-GULD, student, Love kom till världen och mycket annat skoj. Hoppas på en repris under 2010 iaf när det gäller SM-GULDET...
Men det är bara för FBK att kämpa på tillslut kommer målen. Men det skulle såklart inte vara helt fel med en Dick Axelsson i laget, kanske den tändning som behövs??? Men Rundqusit vet nog vad han gör.
Kul att det blir en utomhusmatch även nästa år (på parkering på LLA...???...), det vill man ju inte missa.

Nu smäller det snart inför ett nytt år!
Så jag vill önska ALLA ett GÖTT NYTT ÅR!!!!!

JJ

Nu har vi firat vår store kung! Jörgen Jönsson. De var kanon att få visa honom ens uppskattning för allt han har gjort för hela FBK!





Igår var jag å jenny på Ullevi och njöt, trots en kass match så känns det som en upplevelse för livet. Synn bara att alla inte kunde komma in och titta. De är dåligt av frölunda. Imöra är det HV som gäller nu måste det vara stopp på deras stora segrar på FBK!!!!




GOD JUL

Imöra smäller det, julafton är då här!

 Äntligen får vi en vit jul, lääängtar efter Kalle och hans vänner. Hoppas bara att vi  har några barr kvar på vår gran, den barrar redan gör möe, barr över hela golve.

I kväll är det bingolottos uppesittarkväll, det är tradition att jag å mamma sitter och spelar dan före doppare dan! Hoppas att vinner.


GOD JUL till alla


SNÖ

Nu har den äntligen kommit,... SNÖN!!! Underbart, ljusare dagar även om de är kalla. Snön väckte genast mina julkänslor. Nu längtar jag tills det blir jul! Mindre än en vecka kvar!

Enda nackdelen är väl att det är lite svårt att cykla, men å andra sidan så gör det att jag får gå mera, och det är inte helt fel.

Tyvärr blev det ingen resa till Sara för mej, jag hann till Karlstad. Sen blev jag spysjuk... Skit trist att inte komma dit, och skit trist att vara dålig. Jag var verkligen utslagen. Men som tur är så går det över, och nu mår jag bättre igen.

Nu ska jag försöka att få städat mitt rum, måste fixa lite julpynt där!

Tiden går

oj, nu har jag inte skrivit på länge. Tiden går verkligen i ett rasande tempo...

På lördag är det KM, ska bli kul, det är alltid lika mysigt med Lucia och allt. På lördag är det även Dansbandskampen, det är möe Säffle på tvn nu!

I veckan som gick bakade vi för fulla muggar., mums vad gött det är med Lussekatter. Bara helt sjukt vad det är dyrt med saffran... Jag kan inte fatta det. Tror att det kostade 70 kr per gram och till en deg på en liter behövs FYRA! stycken
Det går ju såklart att göra utan saffran, men det är ju inte lika gött. Då gör jag heller vanliga kanelbullar. Lussekatter ska bara innehålla saffran, anars är det ju inte Lussekatter.
Vi bakade pepparkakor, de är mysiga att göra. Även om de inte är goda att äta, så de de roliga att göra. Med lite julmusik så blir julstämningen på topp!

Mycket jobb som vanligt, hela veckan på Asyl - KUL!

Jag har även börjat att tänka lite på julklappar, det är riktigt mysigt att inhandla och greja med det.

I söndags var det avslutning för simskolan, skönt med lite ledighet. Men det även så kul att hålla på med det. Barn är helt underbara.

Nu är det dags att jobba igen.


RSS 2.0