Ledig

Det känns lite konstigt, för jag är Ledig idag! Det var längesen. Jobbade typ hela veckan och i helgen var jag i Uddevalla (tävling) och på badet hela dagen igår. Det är bra att få en dag så jag kan komma ikapp med lite grejer...

Denna vecka är det skollov så jag och Kalle hade tänkt att åka och hälsa på Sara och hennes grabbar, men det är dock lite svårt att få till det. Får väl se hur det går.

Igår hade jag och Jenny myskväll, det var underbart att träffa henne, det var ett tag sen sist! Vi gick på bio I SÄFFLE coolt va!!! Vi kollade på bröllopsfotografen, den var bra men jag trodde nog att den skulle vara roligare än vad den var!
Sen åkte vi hem och myste i soffan framför filmen Johan Falk - GSI. Det var mycket bättre än va jag trodde att den skulle vara, riktigt äcklig.  


Tyvärr vann Luleå mot oss i lördags, och bröt den härliga hemmasviten. Det gäller att vara på tårna hela matchen och inte bara de sista 20 min.
Chans till upprättelse  imöra mot frölunda hemma. Då får vi hoppas på Goren.

Nu är det snart dags att göra mat!














Stugan

Idag bär det av till stugan, med mamma å Pappa. men innan blir det hockey. Hoppas bara att de kan vinna och att de unga talangfulla målvkaterna håller tätt!

I morron är det badhuse som gäller, det är utmanaren så jag kommer att vara speaker - kul!

Nästa lördag bär det av till Uddevalla får äntligen vara med och se mina simmare i action!


Moster!

Äntligen har Sumo kommit.... en riktigt stor kille 4520g och 54 cm lång.

Längtar efter att få träffa honom.

Nu är jag ju moster för fjärde gången... JIIIIIIIIIIIIIPPPPPPPPPPPPI Underbart


Är han inte underbar????

Kul Live

Nu har jag äntligen varit på en live match denna säsong - underbart! Jag Anneli och Co hade ståplats och njuöt av stämninge för fulla drag. Efter en bra inledning med 2 - 0 så stannade målprouktionen upp men jag tycker ändå att det var en fartfylld match.
FBK vann med 2-1 tillslut - härligt. Jätten var grym i mål och jag var impad av #20 Basse som gjorde ett jätte arbete i det tysta och lyckades även kröna det med ett mål och ett par jeans från JC - Hahahahah....

Efter matchen var det mackan Johansson som var i Fans corner. Nora ville ha autograf så vi andra hängde på.

Resten av kvällen myste vi tillsammans i Annelis lägenhet. Som är jätte fin.



Bild på Mackan Johansson och Mackan Karlsson i väntan på att Nora skulle få autograf.



Var bara tvungen att ta med denna söta bilden på Alvin. Han visar upp sin draktröja som han hade på en maskerad på dagis. Super sööööt, kul också att det var Sara som hade gjort den... Till den hade han ett påskägg som var målat vitt... HIHIHI vilken fantasi Sara har!


/Åsa





Lite bilder



Underbart söta Bamse solar sej








Lite av den svamp som jag har plockat....







Mitt underbart korkade och busiga får Wilma.


När ska det gå över???

Nu sitter jag här hemma med huvudvärk och feber  Igen......... Har vare såhär i nästan 2 veckor av och till verkar aldrig att bli riktigt frisk!!! (inte så hög feber, men ändå...)
Skit trist,  dock tur att jag är ledig i dag.... Bara så trist att jag aldrig kan träna....Börjar bli riktigt aptrist....MORRRR

Jag har ändå haft en bra vecka - jag gar jobbat på asyl här i Säffle och det har vare jätte bra. Det är verkligen kul och lärorikt att få chansen att vara på så många ställen, se hur olika verksamheter fungerar.

Igår firade vi mamma på namnsdagen - mysigt att mormor å morfar kom.

Till helgen bär det av till Karlstad för shopping och hockey med Ellen, Nora och Anneli. Hoppas att de vinner och att det blir bra drag i arenan. Jag har ännu inte vare på någon livematch denna säsongen, så det ska bli kul.
Ikväll blir det också en spännande toppmach, då möter vi HV 71.


Nu håller jag på att göra lite tomtegröt så att vi kan äta det sen - hade så möe mjölk i kylen!

Nu kan det hända när som helst - kan bli moster.

Kramar
Åsa 


Allergi....

BLÄ nu har jag vara tjock i halsen å klåda... inte alls gött. Är rätt trött på allergin.

Annars har det var en ganska mysig dag, gick breve på asyl förskolan - jätte kul. Kommer nog att trivas.


Nu bär det snart av till badet.

Lider med Ida som blev av med sina grejer i australien.. kan inte vara kul, hoppas att det löser sig för henne.




Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter ett par dagar hos syrran i stockholm. Jag hann med att shoppa en hel del, jag hittade äntligen en ny regnjacka till ett överkomligt pris. Yessss - vad jag har letat.
Jag hittade även lite annat smått och Gott.
Det är ganska skönt att vandra runt på stockholmsgator utan att känna igen en enda kotte. Även skönt att ingen känner (förhoppningsvis) igem mej....

Jag Å Sara var även på oscars på musikalen "My Fair Lady" den var väldigt bra. Inte en sådan musikal som vi är vana vid, det var ingen show utan mera teater. Men musiken och skådespelarna var suveräna! Tur att både Körberg, Sjöholm var med. Båda visade en enorm klass. Det var också en musikal med mycket humor, Dorsin var helt cool i sina roller. Hihahhahhah....
Så Tack Syrran för den underbara stunden!

Igår tog vi med Alvin på en bio, den handlade om en två kaniner, Jätte söt film. Men det mysigaste av allt var att titta på Alvin när han med sådan inlevelse kollade på bioduken. Vilken sötnos.
Alvin är inte bara söt, utan jätte charmig och säger så mycket roligt! Han har verkligen koll på saker runt sig!

Idag blir det simlinjen igen, ST kommer och intervjuar - de ville göra ett repotage om verksamheten - KUL!

Just de ja- jag glömde nästan att nämna, segern mot Luleå igår! Underbart. VI kämpar på...




RSS 2.0