Möe av allt

Nu händer det grejer hela tiden, sommaren går 200 speed varenda dag!!! Det är jobb å många tankar och funderingar kring hur hösten kommer att se ut...
Mycket som ska köpas och planeras. Jag har verkligen spenderat mycket pengar på träningskläder av olika slag, men jag hade verkligen inga snygga och fräscha kvar. Så det var verkligen nödvändigt!
Man vill ju vara lite snygg när man tränar, snyggt svettig. hihihihihh

Tråkiga är bara att min mobil har tröttna på att fungera, stänger av sig för jämnan, ljud och bilder försvinner spårlöst. Så nu gälller det att panga ut pengar på en ny telefon, har fundera på att köpa en billig på ica eller liknande, känns som om jag kommer att behöva pengarna till hösten och våren...Annars finns ju min favo men 12.1 megapix, drömma går ju!

Smygstart idag, men på måndag smäller det!
Då tas en stort kliv emot guldet 2011, FBK-grabbarna går på is. Ett mycket intressant lag som går på is är det. Många nygamla och framförallt spelare som har ett hjärta för FBK, många av grabbarna har bara FBK som klubb i sverige. Det tycker jag tyder på att det ändå känner något extra för klubben.

Visst har det varit en fin sommar- kanon var det med värmen, men det gör inget med lite regn. För då kommer mina små (förhoppningsvis stora) gula kantareller fram. Har hittat några, men jag tror att jag kan hitta fler tackvare regnet.
Så jag tillhör inte den klanen som klagar på allt regn, det för ju med sig något bra.



Rätt kul att man kan gå i timmar för att hitta dessa godingar... Man är ju lite knäpp JU, hihihihih



Bor i stugan och sitter med morfar och njuter. Förra veckan så bodde jag där med Jenny, en riktigt mysig och trevlig helg hade vi tillsammans. Tyvärr var vädert inte det bästa, men vi hade kul iallafall.



RSS 2.0