Lördag

Dagarna går fort och nu är det lördag igen.
Igår städade jag och sedan bar det av till affärer för div inköp av presenter. Jag blev nöjd med mina inköp.
Idag är det Allhelgona och det brukar jag fira med att tända ljus på gravarna. Men iår är jag inte hemma i Värmland och kan därför inte tända några ljus. Men jag tänder ett till dig i tanken Farmor, och till er andra som jag brukar tända hos. 

Nu har jag beställt nästan alla biljetter inför jul och nyår. Biljetterna inför jul är klara men jag är i inte klar med de över nyår. Jag vet inte riktigt när jag ska åka. 
Många alt och det är jobbigt me alla pengar som ska pangas ut...
Det är fördelen med att gå i skolan, att man har en längre ledighet. Men jobbet är så bra att det överväger. 


I onsdags var jag hos Anna på eftermiddagen/kvällen. Vi käkade och spelade spel, trevligt.

I hockeyens värld har det hänt en hel del.
- I Tisdags seger mot HV 71 borta.
En stabil bortaseger men bra spel från de flesta killar i laget och såklart ett snyggt mål av Axelsson. Vem annars???

- I Torsdags ännu en bortamatch denna gång mot Brynäs. En av de knäppaste matcher som jag har sett. fösrt underläge 0-1 för att sedan förvandlats till ledningar med både 1-2, 1-3 och 1-4. Spelet såg även lovande ut med tanke på att alla kaptener var borta. C. Berglund fick bära C:et det säger väl en del. Inget ont mot Berglund men han kanske inte är en kapten, ÄN.
Men efter 1-4 händer något spelarna åker och lallar runt på isen och låter Brynäs föra matchen.... De tar vara på det och går upp till 4-4 på 38 SEKUNDER!!!!! Ofattbart, sedan blir det förlust i sudden. Skönt med en poäng iaf.
Dick Axelsson lär nog spara på dribblingarna i försvarszonen framöver...

- Jag vet att jag inte är den enda i världen som tycker detta; Men Wallin och Axelsson är lika på många sätt. Både på och utanför planen. Utanför är det framförallt utseedendet som jag tänker på. 
Men nu har jag hittat ännu en sak som kopplar ihop dem. De har namnsdagen på samma dag, 7:e feb. Onödigt att veta men ändå...

- Ikväll blir det ännu en bortamatch mot Luleå, bara att hoppas på det bästa. 


 






RSS 2.0