Tillbaka

Wallin är tillbaka, GÖTT. Nu är laget nästan komplett!!!


Hösten, hockey och kalas

VM, gick väl sådär... Men vi ska vara jätte nöjda med ett brons. Måste också tänka att finalplatsen inte var långt borta alls. Men lite flyt hade vi varit där!
 Bengt-Åke är verkligen värd denna vinst!!! Han har vare en grymt bra förbundskapten!!!!!!


Fyra långa månader innan jag njuta av denna underbara sport igen.... Det är sååååå lång tid det!
Men laget inför nästa säsong ser riktigt spännande ut.
Smaka bara på detta - Sevc, BerglundX2, Prestberg,Frögren, Johansson MFL. Rundquist har gjort ett riktgt bra jobb under våren!
Tror att den hemska förslusten mot SAIK kan ha tänt hela laget inför nästa säsong. Hoppas det iaf. Nu känns det som om lite FBK-hjärtan är tillbaka i laget! Gött är de...
Nu är det bara Walle som fattas. Hoppas att det han kommer tillbaka.

Snart har vi september HÄR, och hockeyn kan åter ses...

Idag fyller Kalle 19, åren går. Så det blir kalas ikväll med släkten. Ska bli mysigt. Tror att han blev glad för tröjan han fick av mej, He will never walk alone - det var en liverpooltröja....hihihi

Mera kalas under veckan blir det, Jenny blir ett år äldre, 23! Som sagt tiden går verkligen fort!
Vet inte riktigt vad jag ska ge henne, vill komma på nåt bra. Jag fick ju en sååå bra och uppskattad present av henne. Vi var ju på snabba cash. Jag får ta mig en funderare så kommer jag kanske på nåt bra.

Hoppas att det blir bättre väder snart för alla studenters skull!






Lite av varje

Nu är det inte långt kvar tills mina kära vänner kommer hem från äventyret i australien... Ska bli såååå kul att ses igen. De har verkligen vare tomt utan dem.
Kul oxå att få höra om vad de har gjort. Det händer ju en del på en sån lång resa.

Idag kommer noris hit, ska greja med fåren sen blir det väl lite lördagsmys. Kanske liten titt på vårat älskade One Tree Hill.
Mamma å jag upptäckte att Wilma(fåret) har troligen juverinflammation.
Inte alls bra de. Hon är ju mitt gullefår. Alldeles för ung för sådana sjukdomar. Hoppas att blir bättre. Synn också för då blir de väl inte några fler lamm från henne. Tur att vi iaf har sparat Linnéa å Elin från henne.

Bara en tacka kvar som ska lamma, det har gått fort iår.

Imöra möter Sverige Norge i hockey VM. Ska bli grymt kul att titta på, många FBK-bekantingar på isen då ju.

Nu är det bara Wallin som fattas sen är vårat lag komplett. Sevc skrev på häromdan... Inga fel alls de ju. Tyvärr är det låååångt tills hösten....


Inte sport, det har gått för långt...

Igår kom en kul nyhet.
Jonas Junland är klar för FBK. Skönt med ännu en back, det behövs! Jag tror att han kan bli en bra pusselbit i laget under nästa säsong.

Men så läser jag på internet idag att Jonas blir hotad pga övergången.. HELT sjukt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag fattar inte hur sk supportrar kan göra så??? Blir ju inte bättre av LHC:s utspel på deras hemsida... 
Förstår att de är besvikna, men man får tänka sig lite för innan man agerar. Det byts ju spelare hit och dit så detta är ju inget unikt att haka upp sig på!
Jag skulle också bli besviken om det hade vare en FBK kille som bytt klubb men sånt händer. Jag skulle ALDRIG komma på att hota spelare för det. Så gör man INTE, PUNKT SLUT!!!!!!!! 

Nu har det komme ca 10 lamm, bla har; Dragan, Emil, Rahm, Karlsson å Lubos fått se dagens ljus. Gissa vart de namnen kommer ifrån.. hihihihi Tradition. Man ska inte bryta på fina traditioner.... 

Idag är det exakt 15 år sen som jag blev moster för första gången, tiden går!!! 


RSS 2.0