Simma lugnt, i värvningstider

Japp, då var ännu en simlinjesäsongen över. En trevlig vår har det varit iaf... Har ingen aning om hur det blir i höst, men en sak är iaf säkert. Det är inte lätt att lämna något som har vare/är en sån stor del av tillvaron...


Ännu ett nyförvärv är klart, denna gången är det ingen dussinlirare som kommer till bollklubben. FBK har lyckats att knyta till sej Christian Berglund. Inga fel alls där.
Hoppas att hans namnteckning kanske kan få Walle att tänka i samma banor som Berglund. Vore inte helt fel om han kommer tillbaka om man säger så... Han är verkligen en spelare av rang.

Ushhhhh igår stal HV71 guldet från OSS , nästa år ska vi bara stå på torget. Som laget ser ut nu och med några värvningar till så kan det nog bli riktigt bra! Är killarna i lika revanchsugna som jag är så borde det inte vara något problem att ladda om inför nästa säsong.  

Har hittat en film med Kinnaman, kanske inte är nåt att ha, men jag ska iaf ge den en chans...

Saknar One Tree Hill, hoppas att det dyker upp på femman snart...

Synn att de ska lägga ned FBK-magazinet. Det har vare en grymt bra tidning... Lindström har ganska rätt i sin krönika...




Nu händer det grejer

KUL, att det händer lite grejer. Tre nya spelar in under sen senaste tiden. Roligaste är ju såklart att Frögren kommer tillbaka. En back med många fina kvaliér, och förhoppningsvis ett brinnande hjärta för FBK.

Berglund, nej tyvärr inte Christian(hopppas att han kommer till FBK snart) men Kristoffer Berglund, har skreve på för klubben. En Luleåback som jag hoppas ska trivas och utvecklas i bollklubben.

Sjögren , från Rögle, ska enligt alla "experter" vara en kopia av Dicken. Hoppas att det stämmer.
Kul för Dicken att Detorit ger honom en andra chans. Men om han inte lyckas så är han alltid välkommen till Karlstad!

I förra veckan var jag å tittade på en skola i Trosa. Fint, läge även om det låg mitt i ingenstans. Har verkligen ingen aning om jag vill gå där eller inte....Det är så svårt att bestämma sådana saker.
Hade troligen inte funderat så om skolan hade legat lite nämare något. Visst 5 KM är väl inte så långt, men när de leder till ännu en liten by så blir man ju lite fundersam... Kanske är det som man vill ifrån. DET LILLA. Men jag vet inte, är sååå svårt.

Nu är det snart dags för alla söta gulliga lammungar, det är sååå mysigt med dem. Men isamma veva så blir det dags för att äta allergimedicin...








Vår och sol

Helt underbart, det är vår- sol och värme... Fantastiskt.
att man kan bli så glad över en gul boll på himlen???!!!!

Jag har väl int direkt kommit över den smärtsamma förlusten,  men jag mår iaf inte illa när jag tänker på det, längre...
Hade vare så kul att få njuta lite till av denna underbara sport! Men nu är det bara att blicka framåt mot en ny och spännande säsong... Men först är det VM

Lycka till Henke med San josé. Tänk om han får stå i NHL-slutspelet när han inte stod en min i vårat slutspel...lite knäpp är det allt.

Skönt att det kommer fler Falk-filmer


RSS 2.0