Kalle å Underbara Mormor


Jag å underbara Morfar Feb


20 ÅR


Jag å stugan

Jag, student och STUGAN

Seger!

Gu va GÖTTTTT med en seger, det var ni värda. FBK var det klart bästa laget ikväll och de mål som Timrå gjorde berodde på slarv och otur.
Men om man bara kämpar, skjuter och vågar få lite blåmärken så vinner man. Det var just det som FBK gjorde idag. Å de van ju....
Sen finns ju också Philström som jag gillar skarpt, vilken fart han hade på rören när han tog sig igenom Timrås stillastående försvare. Det var bara för honom att sätta in pucken. Ett helt underbart mål.

Även om det sägs att Philström ska vara Wallins ersättare så har jag lite svårt att se det, de är ändå ganska olika i sina sätt att spela. Enligt mig är Wallin en mera allround spelartyp, som är nyttig över hela banan. Philström syns mest i motståndarnas zon, men det som han gör där, gör han  gör bra.
Jag tycker att det finns andra i laget som fyller Wallins lucka på ett bättre sätt, som tex Basse, Johan Andersson eller Jesper Mattson.

Är också impad av Blinden - två mål av honom är grejer de...

Jag tror också att Henrik Karlssson behöver lite tid innan han kommer att blomma ut, men jag tror helt säkert att han kommer att bli nyttig för laget.

Jag får rysningar när jag ser Monstret spela i Toronto, han är ju helt grym - men det är han värd.

Hoppas att Walle kommer


Trött

Tyvärr blev jag sämre under natten.. Vågade inte att riskera att smitta några simmare så det var bara att stanna hemma för ännu en dag i soffan! Det börjar bli ganska trist nu! Men det är ungefär vad ja orkar me om dagarna.
Det hade varit så kul att vara med på VUM, men det verkar som simmarna har skött sig bra utan mig! De är alla så härliga och duktiga.


Anneli och CO var här en stund, det var trevligt. Kul att se Ellen å Nora i fårhagen och var så goda vänner!

Efter mat  -LAX ( som jag inte har orkat äta på ett tag) så har jag slappat framför datorn, kollat in Gsa som börjar på onsdag.. KUL. Fast ER slår ännu högre, men det ä ju tyvärr slut efter 15 härliga säsonger! 

Det är även kul att följa Ida och Ingrids bloggar, de verkar att ha det bra... Så skönt att höra!


Ikväll ska jag å mamma se på en deckare tillsammans, hihihihi vad spännande! 
20.30 har mitt favoprogram säsongstart  - Parlamentet YES


Att kämpa för...


Bra kämpat

Kollade på matchen... Tyvärr blev det en hemsk förlust! Men jag är ändå nöjd med spele av FBK de spelade ju möe bättre än LHC.

Men säsongen har ändå börjat ganska bra. Jag är impad av Philström, Mackorna Paulson å Johansson de kan nog bli nyttiga under säsongen!
Sen är ju Jeppe och Basse alltid Jeppe och Basse - de gör vad de ska.

Nu får jag väl gå ned och däppa lite innan hockeykväll börjar!



Seg deg

Idag har jag mest degat. Jag vaknade av att jag mådde piss, så det var bara att bädda ned sig.
Tyvärr blev det igen svamptur med Syrran. Det hade jag sett framemot!
Det blev heller inget besök till badet, får hoppas att det är bättre tills imöra, för det är VUM-SIM i Säffle denna helg,KUL!

Under veckan har jag jobbat på en Förskola här i Säffle. Trivs - det är underbart att få vara där.

Nästa Helg bär det av till Sara(syrran) i Stockholm. Vi ska se My Fair Lady tillsammans... Bara junior inte tittar ut innan...hihohoio

Kram Åsa


Mode?

Nu har jag fallit för trycket.... Har också skaffat ej en blogg

Får väl se hur detta kommer att gå


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0